This is the content for Layout Div Tag "divider-nav-mobile"
banner

WIJ

Virtuoze gitarist Do, muzikale toetsenman en basgitarist Timo en veelzijdige zanger Rob zijn inmiddels zeer ervaren artiesten. Na in diverse succesvolle bands te hebben gespeeld zoals de Maas- en Waalse bands Pôtcheen en Undercover besloten de drie mannen enkele jaren geleden om als trio verder te gaan: 3ofUS was een feit!

Dit bleek een goede beslissing. Al vanaf de start is 3ofUS zeer succesvol. De band  wordt inmiddels in heel Nederland geboekt. Van Vlieland tot Weert, van Geldrop tot Amsterdam en Sneek, iedereen reageert unaniem erg enthousiast op de optredens.

Wat de band uniek maakt is de enorme diversiteit aan liedjes in het repertoire waardoor ze geschikt zijn voor een erg breed publiek. Het is geen uitzondering dat oma samen met haar kleinzoon staat te swingen op de muziek van 3ofUS! Daarnaast weten de heren door hun ruime ervaring het publiek altijd feilloos te entertainen en weten ze goed in te spelen op haar wensen. Daarbij komt ook nog dat de drie bandleden al geruime tijd goede vrienden zijn en het op de bühne samen altijd goed naar hun zin hebben. Het plezier spat van de bühne af. Voor het publiek werkt dit positief aanstekelijk.

Een feest is pas echt een feest als de mannen van 3ofUS zijn geweest!

 

3ofUS is een zeer muzikaal trio met een erg breed repertoire, een professionele en enthousiaste bühnepresentatie, een enorm groot muzikaal talent en een geweldige sound.

Met 3ofUS zijn uw gasten niet van de dansvloer weg te slaan!